Lokalvård

Vi kan lokalvård helt enkelt och har hållit på med det hela vårt liv.

Professionellt utförd städning är viktigt ur flera aspekter. Det mest självklara är att lokaler och ytor ska se rena och fräscha ut för att uppfattas som trivsamma. Men det finnas även ett djupare plan där det är av största vikt att förebygga och minska smittspridning. Med rätt utförd rengöring förlängs dessutom livslängden på golv och inredning. Vår städpersonal har relevant utbildning och erfarenhet av hur man bäst tar hand om olika ytor och miljöer. Vi har ett brett utbud av specialistutbildningar.

Tillsammans med dig som kund arbetar vi fram en lösning som anpassas efter den specifika lokalens ytor, material, inredning och bruk. De specifika behoven avgör om tjänsten ska utföras enligt frekvensstädning eller funktionsstädning. Vi erbjuder även en rad kringtjänster som till exempel: blomskötsel, utomhusskötsel och avfallshantering.

Flyttstädning

Det kan vara mycket att stå i när man ska flytta och det kan vara skönt med en hjälpande hand. Vi hjälper dig gärna med flyttstädning. Vid flyttstädning följer vi mäklarsamfundets och fastighetsägarnas rekommendationer och med Pioneer Service får du bästa resultat och högkvalitativt arbete.

Visningsstädning

Planerar du att sälja din bostad inom kort? Då har du en hel del att tänka på, och en av de viktigaste dagarna är naturligtvis visningsdagen, då potentiella köpare kommer för att titta på ditt hus eller din lägenhet. Den dagen är det mycket viktigt att ditt hem är så presentabelt som möjligt, och just därför bör du överväga att ta hjälp med en ordentlig visningsstädning.

Hemstädning

Hemstädning på dina villkor med Pioneer Service. Släpp kraven på att fixa det perfekta hemmet – överlåt det till ett proffs istället. Vi på Pioneer Service vet hur svårt det är att få tiden att räcka till för att städa hemma och hjälper dig gärna med en gnisselfri vardag. Vi arbetar med fast personal hos våra kunder. I vissa fall kan det dock hända att ordinarie städare blir sjuk - i så fall ser vi givetvis till att skicka en minst lika duktig och tillmötesgående kollega som kan vikariera tills dess att ordinarie städare är komma tillbacka.

Kontorsstädning

En ren och fräsch kontorsmiljö kan vara A och O för produktiviteten på firman. Om de anställda hela tiden fastnar i argument kring vems tur det egentligen var att plocka ur diskmaskinen, tömma soptunnorna eller vattna blommorna tar det viktig arbetstid i anspråk. Låt proffsen sköta kontorsstädningen åt ditt företag i Stockholm!

Butiksstädning

En ren och fin butik ökar kundupplevelsen och bidrar till en långsiktig lönsamhet hos butiken oavsett om det handlar om dagligvaruhandeln eller detaljhandeln.

Skolstädning

Vi erbjuder regelbunden städning i skolor, förskolor och fritidsskolor. Tjänsten utförs enligt överenskommelse. Vi erbjuder skolstäd i Stockholm med omnejd.I skolstädning ingår alla lokaler som t ex gymnastiksalar, matsalar, slöjd- och teorisalar. Dessa städas med microfiber-system och miljöanpassade kemikalier. I skolstädning ingår naturligtvis också storstädning, allergistädning, fönsterputsning, duschrum, toaletter, bastu m.m.

Trappstädning

Att ha det rent i trapphuset är för de flesta hyres- eller bostadsgäster minst lika viktigt som att ha rent i sitt hem. Trappuppgången är det första man möts av när man går utanför sin dörr och naturligtvis vill man då inte bli bemött av smuts, grus eller löv. Genom att anlita en professionell städfirma Pioneer Service kan ni se till att trapphuset alltid är i gott skick!

Storstädning

Vid en storstädning ingår allt, vi får bort ingrodd smuts och fett, vi får bort kalk i badrum och vi putsar fönstren. Vår storstädning är lika omfattande som en flyttstädning med den enda skillnaden att det är möbler i bostaden vilket gör att man inte kommer åt lika bra som i en tom bostad, men istället dammas alla möbler av och fria ytor torkas av. Att storstäda själv tar tid, anlita ett proffs så blir det gjort mer effektivt samtidigt som det blir riktigt rent. Vi använder miljövänliga, allergitestade städmaterial som rengör på djupet. Din upplevelse är viktigast för oss! Berätta för oss vad du förväntar dig och hur du vill att vi tar hand om ditt hem, kontor, lockal eller skolan. Vi anpassar oss så gott vi kan efter dina önskemål och behov. När vi har städat klart din bostad får du en checklista på allt som har städats så att du enkelt kan se vad som är gjort. Vi har kvalitetsgaranti och kommer självklart tillbaka om det är något du inte skulle vara nöjd med.