Vad kostar det?

Kostnaden för fönsterputsning beror givetvis på hur många fönster du har och hur de är placerade. Kontakta vår kundtjänst för att så snabbt som möjligt få en korrekt prisuppgift för putsning av just dina fönster. Givetvis gäller RUT-avdrag för våra fönsterputstjänster.

Fönsterputs

Vi putsar fönster på lägenheter, hus, företag och väldigt speciella fastigheter så som kyrkor m.m.

Fönsterputs

Fönsterputs - För glasklara resultat.

Brukar det kännas som ett jätteprojekt att putsa dina fönster? Går det ibland lite väl långt mellan varven? Blir resultatet allt annat än glasklart när du väl greppat tag i fönsterskrapan? Det är inget konstigt alls! Att putsa fönster snabbt och effektivt utan rinnmärken, fläckar och flammighet är ett hantverk. Som tur är råkar vi på Städarna vara proffs på just detta. Kostnaden för fönsterputsning beror givetvis på hur många fönster du har och hur de är placerade. Kontakta vår kundtjänst för att så snabbt som möjligt få en korrekt prisuppgift för putsning av just dina fönster. Givetvis gäller RUT-avdrag för våra fönsterputstjänster.

Nöjd Kund

Vi vill att du som kund ska känna dig trygg och därför erbjuder vi alla kunder 100% nöjd kundgaranti. Vilket innebär att om du av någon anledning inte skulle vara nöjd så kommer vi tillbaka och åtgärda problemet. Vi är inte nöjda förrän du är det!

Så funkar det!

Våra professionella fönsterputsare hjälper hundratals privatpersoner med fönsterputs flera gånger om året. Kontakta vår trevliga kundtjänst så berättar vi mer om våra fönsterputstjänster.